Υπηρεσίες


Στο Πρατήριο μας θα βρείτε ένα σύνολο υπηρεσιών που θα καλύψουν τις ανάγκες σαςΣτην έκταση 4.500τ.μ. που διαθέτουμε δημιουργήσαμε για τον επαγγελματία οδηγό ράμπα 20μ. με σχάρα για επιθεώρηση οχήματος, βούρτσα για πλύσιμο λεωφορείου – φορτηγού, αερογρασαδόρους για απλό γρασάρισμα και για γρασοβαλβολίνη.

Τα υπερσύγχρονα επαγγελματικά πλυστικά μηχανήματα ζεστού νερού, σε συνδυασμό με το έμπειρο προσωπικό μας, εγγυώνται το καλύτερο αποτέλεσμα για το όχημά σας. Καθορίστε μόνοι σας το κόστος πλυσίματος του Ι.Χ. σας εξωτερικά ή εσωτερικά με ζεστό νερό κερί ή αφρό χρησιμοποιώντας τις σύγχρονες μονάδες SELF-SERVICE που διαθέτουμε και κερδίστε, εκτός από χρήματα, και πολύτιμο χρόνο.

Στον ανακαινισμένο χώρο του Mini Market θα βρείτε τον απαραίτητο εξοπλισμό για το αυτοκίνητο ή το φορτηγό σας όπως αξεσουάρ, λιπαντικά, χημικά και ανταλλακτικά. Για να κάνουμε την αναμονή σας πιο ευχάριστη, δημιουργήσαμε έναν κλιματιζόμενο χώρο, όπου μπορείτε να βλέπετε κάθε στάδιο πλυσίματος του αυτοκινήτου σας, απολαμβάνοντας συγχρόνως τον καφέ σας.

Mini
Market

Αυτόματη
Βούρτσα Πλυσίματος

Πλυντήριο Φορτηγών
και Λεωφορείων

Πετρέλαιο
Θέρμανσης