Το Πρατήριο μας


Είμαστε εδώ για να δημιουργούμε ικανοποιημένους οδηγούς.
Είμαστε εδώ για να κάνουμε ασφαλές το ταξίδι σας.Εδώ και 14 χρόνια ο Μεταξάς Μιχάλης δραστηριοποιείται στην εμπορία υγρών καυσίμων και διανέμει πετρέλαιο θέρμανσης στον Αμυγδαλεώνα και στην ευρύτερη περιοχή της Καβάλας.

Ακριβώς απέναντι από το στρατιωτικό αεροδρόμιο και δίπλα στο πολυκατάστημα Jumbo, βρίσκεται ένα σύγχρονο πρατήριο υγρών καυσίμων - πλυντήριο αυτοκινήτων Ι.Χ. και φορτηγών, όπου εκτός από τα οφέλη της βενζίνης BP Ultimate, θα βρείτε και πληθώρα υπηρεσιών που αφορούν επαγγελματίες οδηγούς αλλά και ιδιώτες.

 


Στην έκταση 4.500τ.μ. που διαθέτουμε δημιουργήσαμε για τον επαγγελματία οδηγό ράμπα 20μ. με σχάρα για επιθεώρηση οχήματος, βούρτσα για πλύσιμο λεωφορείου – φορτηγού, αερογρασαδόρους για απλό γρασάρισμα και για γρασοβαλβολίνη.

Τα υπερσύγχρονα επαγγελματικά πλυστικά μηχανήματα ζεστού νερού, σε συνδυασμό με το έμπειρο προσωπικό μας, εγγυώνται το καλύτερο αποτέλεσμα για το όχημά σας. Καθορίστε μόνοι σας το κόστος πλυσίματος του Ι.Χ. σας εξωτερικά ή εσωτερικά με ζεστό νερό κερί ή αφρό χρησιμοποιώντας τις σύγχρονες μονάδες SELF-SERVICE που διαθέτουμε και κερδίστε, εκτός από χρήματα, και πολύτιμο χρόνο.

Επιλέγοντας το πρατήριό μας για τον εφοδιασμό του αυτοκινήτου ή του φορτηγού σας με καύσιμα, έχετε κάνει την καλύτερη επιλογή, καθώς η μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή Εταιρεία πετρελαιοειδών BP, σε συνδυασμό με σύγχρονο εξοπλισμό, συνεχείς δειγματοληψίες και φιλική εξυπηρέτηση, εγγυώνται την σωστή ποιότητα και ποσότητα που τόσο έχει ανάγκη ο κινητήρας του αυτοκινήτου σας.


Σε καθημερινή βάση διανέμουμε πετρέλαιο θέρμανσης με τα τρία σύγχρονα βυτία που διαθέτουμε και σας εξασφαλίζουμε άριστη ποιότητα και σωστή ποσότητα πετρελαίου θέρμανσης BP HIST με μειωμένο θειάφι (ελάχιστα κατάλοιπα και ρύπους). Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μας τηλεφωνήσετε και να μας ενημερώσετε για την ποσότητα που χρειάζεστε και τις ώρες που σας βολεύουν.

Τέλος, στον ανακαινισμένο χώρο του Mini Market θα βρείτε τον απαραίτητο εξοπλισμό για το αυτοκίνητο ή το φορτηγό σας όπως αξεσουάρ, λιπαντικά, χημικά και ανταλλακτικά. Για να κάνουμε την αναμονή σας πιο ευχάριστη, δημιουργήσαμε έναν κλιματιζόμενο χώρο, όπου μπορείτε να βλέπετε κάθε στάδιο πλυσίματος του αυτοκινήτου σας, απολαμβάνοντας συγχρόνως τον καφέ σας.

Η πληρωμή στο πετρέλαιο θέρμανσης.
Προσφορά μέχρι 9 άτοκες! δόσεις με πιστωτική Κάρτα alpha bonus


Εμείς και
το Περιβάλλον


Σεβόμαστε το περιβάλλον γι αυτό χρησιμοποιούμε χημικά αυτοδιασπώμενα , φιλικά προς το περιβάλλον.

Σκοπός μας είναι να το μέγιστο αποτέλεσμα για τον καθαρισμό των οχημάτων σας με γνώμονα πάντα την προστασία του περιβάλλοντος.

Για κάθε προϊόν που χρησιμοποιούμε αναλύουμε τα τεχνικά δελτία ώστε να είμαστε σίγουροι για το καθένα ξεχωριστά.

Είμαστε χαρούμενοι όταν στο πρόσωπο σας φαίνεται η ικανοποίηση, έτσι μπορούμε πάντα να σας κοιτάμε στα μάτια!